Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

 

UPPDATERING torsdag kl: 14:15:
De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik är nu ändrad. Arbetet med att återställa kommunikationen med bilarna pågår för fullt och vi hoppas att det ska fungera igen någon gång under vecka 13, men vi har tyvärr ingen information om exakt när det kan vara i gång igen. 

Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Vi vill även informera om att det stundtals kan vara långa köer in till vår beställningscentral.

Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Visa all trafikinfo

Fritidsbiljetten plus

Res utanför skoltiden i Hylte kommun

Fritidbiljetten plus är ett erbjudande från Hylte kommun till dig som är under 20 år och folkbokförd
inom kommunen. Fritidbiljetten plus hämtar du ut hos Hylte kommuns kundtjänst.

Så här funkar fritidsbiljetten:

  • Biljetten gäller för dig som är under 20 år, under hela 2023. 
  • Du kan resa fritt i hela Halland på skoldagar och studiedagar mellan kl. 15.00-04.00, dygnet runt lördagar och söndagar, samt dygnet runt under lov- och helgdagar. Under sommarlovet (16 juni-15 augusti) är biljetten giltig dygnet runt.

Tänk på att du måste registrera dig på Mitt konto
för att ta del av Tappa bort-garanti.

Mitt konto »