Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

 

UPPDATERING torsdag kl: 14:15:
De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik är nu ändrad. Arbetet med att återställa kommunikationen med bilarna pågår för fullt och vi hoppas att det ska fungera igen någon gång under vecka 13, men vi har tyvärr ingen information om exakt när det kan vara i gång igen. 

Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Vi vill även informera om att det stundtals kan vara långa köer in till vår beställningscentral.

Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Visa all trafikinfo

Kontaktvägar

Behöver du kontakta oss?

Under flikarna här nedanför finns information om hur du kontaktar oss. Och du kan själv välja vilket sätt som passar dig bäst. Just nu har vi lite längre svarstider än normalt, vilket vi hoppas du har förståelse för.

Ge dina synpunkter

Ring oss

Boka beställningsresa

Skicka brev till oss

Maila oss

Vill du veta mer om våra företagslösningar?

Välkommen att höra

av dig!