Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Skolbiljett

För dig med skolbiljett

 

Så här gäller din skolbiljett

Med skolbiljetten kan du resa alla vardagar (skoldagar, röda dagar som infaller på vardag samt på studie- och lovdagar) under läsåret. Biljetten är inte giltig under jul- och sommarlov.

Biljetten gäller med all vår trafik - buss, tåg och anropsstyrd trafik. 

Grundskolebiljett kommun

Biljetten gäller mellan kl. 04-17 alla vardagar (skoldagar, röda dagar som infaller på vardag samt på studie- och lovdagar) under läsåret inom en kommun. Biljetten är inte giltig under jul- och sommarlov. Bor du i Kungsbacka gäller biljetten på Västtrafiks bussar. 

Grundskolebiljett län

Biljetten gäller mellan kl. 04-17 alla vardagar (skoldagar, röda dagar som infaller på vardag samt på studie- och lovdagar) under läsåret inom Halland. Biljetten är inte giltig under jul- och sommarlov. 

Gymnasiebiljett

Biljetten gäller mellan kl. 04-22 alla vardagar (skoldagar, röda dagar som infaller på vardag samt på studie- och lovdagar) under läsåret i hela Halland. Biljetten är inte giltig under jul- och sommarlov. 

Du kan också resa över länsgräns till första zonen i Jönköping, Kronoberg och Skåne samt till Västra Götaland om du även har en Skolbiljett från Västtrafik.

Första skoldagen

Så här använder du ditt kort

Förlorat kort

Glömt kortet hemma

Fel på kortet

Vid flytt

Missbruk av kortet

Har du frågor?