Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

 

UPPDATERING torsdag kl: 14:15:
De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik är nu ändrad. Arbetet med att återställa kommunikationen med bilarna pågår för fullt och vi hoppas att det ska fungera igen någon gång under vecka 13, men vi har tyvärr ingen information om exakt när det kan vara i gång igen. 

Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Vi vill även informera om att det stundtals kan vara långa köer in till vår beställningscentral.

Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Visa all trafikinfo

Växla in din reskassa till det nya systemet

  • Har du ett registrerat kort på Mina sidor?

    Klicka på Registrerat kort ovan. För din säkerhet, och för att ingen annan ska kunna göra inväxlingen, behöver du logga in för att kunna växla in din reskassa. 
     
  • Har du inte ett registrerat kort?

    Klicka på Ej registrerat kort ovan.

Tänk på! Eftersom ditt kort spärras för användning vid växling behöver du som har en aktiv eller väntande period på samma kort vänta tills perioden är utgången.
 

Så här löser du in värdekoden

När du växlar in din reskassa till det nya systemet får du en värdekod som du kan använda för att köpa biljetter med. Här finns en film som visar hur du lägger in värdekoden i appen. På Mitt konto kan du lösa in din värdekod under betalmeddel. Tänk på att registrera ditt telefonnummer i appen innan du löser in din värdekod.

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp med att växla in din reskassa är du välkommen att besöka en av våra kundservicebutiker eller ringa oss på 0771-33 10 30. Så hjälper vi dig. Du kommer kunna växla in din reskassa här ett bra tag framöver och vi kommer hjälpa dig med inväxlingen i många år framåt i våra kundservicebutiker.