Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

 

UPPDATERING torsdag kl: 14:15:
De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik är nu ändrad. Arbetet med att återställa kommunikationen med bilarna pågår för fullt och vi hoppas att det ska fungera igen någon gång under vecka 13, men vi har tyvärr ingen information om exakt när det kan vara i gång igen. 

Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Vi vill även informera om att det stundtals kan vara långa köer in till vår beställningscentral.

Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Visa all trafikinfo

Tillgänglighet

Allt om tillgänglighet

Hallandstrafikens mål är att alla ska känna att det är enkelt, tryggt och bekvämt att resa med oss. Vi arbetar därför kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår trafik och våra fordon. Detta för att kollektivtrafiken ska vara tillgänglig för alla, även för dig som har någon form av funktionsnedsättning.

I menyn till höger hittar du information om tillgängligheten på våra bussar och tåg, tillgängligheten på våra stationer, stationsledsagning och medföljare, samt information om digital tillgänglighet.

Det ska vara enkelt,
tryggt och bekvämt att resa med oss!